0264 933

Spitalizare continua Polaris Medical

Recuperare

Neurologica

Pentru a obtine un rezultat cat mai bun in reabilitarea pacientilor cu afectiunineurologice e important ca programele de recuperare sa inceapa cat mai devreme, dupa ce pacientul depaseste faza acuta a bolii.

Spitalizare continua Ambulator

Psihiatrie

Recuperarea si reabilitarea psihica sunt acum posibile gratie abordarii pluridisciplinare, oferite de o structura medicala de exceptie, care cuprinde pe langa sectia de psihiatrie si sectii de recuperare neurologica, recuperare medicala si cardiologica, totul sub atenta supraveghere a unui personal medical extrem de atent si de competent.

Spitalizare continua Ambulator

Recuperare

Medicala

Cu ajutorul medicului de elita, a serviciilor personalizate si a cadrului natural unic in care este amplasat spitalul, ii ajutam pe oameni sa isi recapete sanatatea, increderea in viitor, sa redevina active, sa isi continue activitatile obisnuite si sa se bucure de viata alaturi de familie.

Spitalizare continua Ambulator

Recuperare
Cardiovasculara

Cu ajutorul medicului de elita, a serviciilor personalizate si a cadrului natural unic in care este amplasat spitalul, ii ajutam pe oameni sa isi recapete sanatatea, increderea in viitor, sa redevina active, sa isi continue activitatile obisnuite si sa se bucure de viata alaturi de familie.

Spitalizare continua Ambulator

Ingrijiri

Paliative

Scopul ingrijirii paliative este ameliorarea calitatii vietii pacientilor cu boli cronice in faze avansate de boala. Aceasta presupune ameliorarea simptomelor bolii, dar in aceeasi masura si mentinerea independentei pe o perioada cat mai indelungata si pastrarea demnitatii pana in ultimele zile de viata.

Spitalizare continua Ambulator

Medicina

Interna

Atunci cand apare o problema medicala, care va afecteaza calitatea vietii, cand doriti sa efectuati investigatii cu scop de screening/prevenire pentru boli grave (cum ar fi cancerul), sau sa efectuati un control general de rutina, prima optiune este specialitatea de Medicina Interna.

Spitalizare continua Ambulator

Baza de tratament

Suportul necesar punerii in practica a programelor de recuperare medicala multidisciplinara este asigurat de o baza moderna de tratament care se intinde pe o suprafata de aproximativ 700 mp, cuprinzand doua sali pentru gimnastica medicala, un bazin pentru hidroterapie, sali de electroterapie, termoterapie, masaj, ergoterapie si terapie prin arta.

Adulti Copii

Pachete Speciale

Lokomat - Ambulator

Lokomatul este un exoschelet pentru mers cu actionare electrica, controlata de un computer, cu rolul de a asista antrenamentul pe o banda rulanta. Lokomatul sustine deplasarea prin mers, cu ghidarea picioarelor pacientului pe baza unui tipar fiziologic al mersului, cu posibilitatea de a opta pentru nivelul de sustinere al greutatii corpului. El imbina avantajele ortezelor robotizate cu metode avansate de feed-back prin aplicatii ale Realitatii Virtuale.

Vezi pachet

Armeo Spring - Ambulator

Sistemul ArmeoSpring este un dispozitiv inovator ce dispune de un exoschelet robotic ce permite formarea simultana a bratelor si mainilor intr-un spatiu de lucru 3D extins cu sase grade de libertate. Exercitiile autodirijate il motiveaza pe pacient sa exercite nivele intense de concentrare si de coordonare intr-un amplu spatiu de lucru 3D. Programul software Armeocontrol pentru sistemul ArmeoSpring contine o biblioteca vasta de exercitii de miscare sub forma de jocuri.

Vezi pachet

Recuperare post AVC

Recuperarea post AVC ajuta pacientii care au trecut printr-un accident vascular cerebral sa isi recapete aptitudinile pierdute si sa dezvolte metode de compensare a leziunilor cerebrale ireversibile. Reabilitarea post accident vascular cerebral poate incepe si in fazele acute si/sau subacute al bolii. Este recomandat ca recuperarea sa fie instituita inca din primele 24-48 ore de la debutul accidentului vascular cerebral, atunci cand starea generala a pacientului permite acest lucru.

Vezi pachet

Polaris Restart

Burnoutul este o stare de stres cronic, manifestat prin cateva simptome specifice: epuizare fizica si emotionala, sentimente de neimplinire si lipsa de eficienta, detasare afectiva, cinism. La intensitate maxima, cel care sufera de burnout nu mai este capabil sa functioneze eficient din punct de vedere social si mai ales profesional. Cu toate acestea trebuie tinut cont de faptul ca aceasta degradare nu apare peste noapte ci este un proces mult mai insidios decat s-ar putea banui, facand foarte dificila recunoasterea problemei.

Vezi pachet

Recuperare Lombalgie - LombarRec

Recuperarea in patologiile coloanei vertebrale lombare trebuie sa inceapa cat mai devreme, aceasta fiind adaptata fazei clinice existente. Prima etapa in recuperarea medicala este stabilirea unui diagnostic clinico-functional complet al tuturor functiilor organismului pacientului, pentru a putea elabora un plan de recuperare individualizat.

Vezi pachet

Recuperare post traumatism

Recuperarea medicala post traumatism trebuie sa inceapa cat mai devreme si sa fie adaptata fazei clinice existente. De cele mai multe ori, recuperarea post traumatism necesita o perioada indelungata de timp, acest lucru depinde de severitatea traumatismului, patologiile asociate, varsta pacientului, timpul trecut de la traumatism. Durata recuperarii post traumatism poate fi stabilita in urma evaluarilor medicale multidisciplinare.

Vezi pachet

Terapia Durerii

Terapia durerii este rezultatul eforturilor unei echipe interdisciplinare, acoperind o arie vasta de specialitati: neurologi, reumatologi, psihologi, medici de reabilitare medicala, fizioterapeuti, etc. Investigatiile amanuntite pe diverse discipline pot duce la eliminarea unor posibile afectiuni si aflarea cauzelor reale care produc durerea. Terapia durerii presupune un grad mare de implicare si constientizare a pacientului, pentru a obtine rezultate cat mai eficiente.

Vezi pachet

Terapia Limfedemului

Terapia limfedemului se ocupa cu tratarea afectiunii cronice ce consta in tumefierea anormala a tesuturilor superficiale ale membrelor, din cauza unui dezechilibru intre productia si transportul lichidului interstitial. Limfedemul reprezinta acumularea in tesuturi a unui lichid bogat in proteine ce persista o durata mai mare de 3 luni si nu se amelioreaza la postura antidecliva a membrului afectat.

Vezi pachet

Scleroza multipla

Polaris Medical vine in sprijinul pacientilor care sufera de Scleroza Multipla cu un pachet medical cu servicii complete pentru recuperarea din aceasta boala neurologica.

Vezi pachet

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.