0264 933

 
 

Programare Internare

Programare Rapida Telefonic:

0264 933

SOLICITATI

INTERNARE/SPITALIZARE

In vederea unui consult din partea unui medic specialist din cadrul SPITALULUI POLARIS MEDICAL, pentru solicitarile dumneavoastra relationate de servicii medicale de tip INTERNARE/SPITALIZARE CONTINUA, va rugam sa completati datele de mai jos. Noi va vom suna in cel mai scurt timp.

INTERNARE

Programare Consultatii / Analize

SOLICITATI

CONSULTATIE/ANALIZE/INTERPRETARE

In vederea unui consult din partea unui medic specialist din cadrul SPITALULUI POLARIS MEDICAL, pentru solicitarile dumneavoastra relationate de servicii medicale de tip AMBULATOR/POLICLINICA/CONSULT, va rugam sa completati datele de mai jos. Noi va vom suna in cel mai scurt timp.

CONSULTATIE/ANALIZE/INTERPRETARE

 

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.