0264 933

Psihologie

Recuperarea si reabilitarea psihica sunt acum posibile gratie abordarii pluridisciplinare, oferite de o structura medicala de exceptie, care cuprinde pe langa sectia de psihiatrie si sectii de recuperare neurologica, recuperare medicala si cardiologica, ingloband servicii complexe de psihologie, psihoterapie, logopedie, consiliere, precum si ergoterapie, fizioterapie, kinetoterapie aplicate corespunzator si sub atenta supraveghere a unui personal medical extrem de atent si de competent. Pe langa remisiunea simptomatologiei ne propunem sa obtinem si recuperarea capacitatilor individului avute inainte de debutul bolii, redandu-l astfel familiei si societatii.

Servicii Medicale de Recuperare Psihologica in ambulator

Serviciu
Pret
Consiliere psihologica
150 RON*
Evaluare psihologica (include baterie de teste)
200 RON
Evaluare psihologica cu MMS simplu
150 RON
Interventie timpurie (pediatrie)
100 RON
Serviciu
Pret
Evaluare psihologica pentru comisii
150 RON
Interpretare rezultate
Gratuit
 

* Pretul este exprimat pe sedinta. Sedinta poate dura intre 45 si 60 de minute, in functie de tipul sedintei.

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Echipa medicala psihologie

Giorgiana AitoneanPsiholog clinician

Specialitate
Psihologie

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.