0264 933

Pachete speciale Polaris Medical

Recuperare Neurologica

Recuperare post AVC

Recuperare post AVC

Detalii

Scleroza Multipla

Pachete Scleroza Multipla

Detalii

Psihiatrie

Polaris Restart-Burnout

Stresul la locul de munca este o problema? Fa un pas inainte! Afla cum iti afecteaza viata. E timpul sa faci ceva pentru tine!

Detalii

Tratamentul Depresiei

Iti afecteaza viata? Nu te mai ascunde in spatele ei! E timpul sa faci ceva pentru tine!Depresia este o tulburare psihica.

Detalii

Tratamentul Dependentei de Alcool

Iti afecteaza munca si relatiile cu cei apropiati? Iesi din rutina obiceiurilor nesanatoase! Dependenta cronica alcoolica semnifica nevoia imperioasa de a consuma alcool.

Detalii

Recuperare Medicala

 

 

Recuperare post Traumatism

Recuperarea medicala post traumatism trebuie sa inceapa cat mai devreme si sa fie adaptata fazei clinice existente...

Detalii

 

 

Recuperare Lombalgie - LombarRec

Recuperarea in patologiile coloanei vertebrale lombare trebuie sa inceapa cat mai devreme, aceasta fiind adaptata fazei clinice existente.

Detalii

 

 

Recuperare POST Covid

Boala COVID-19 are un puternic impact medical și social, iar accesarea serviciilor de reabilitare medicala poate aduce multiple avantaje pentru persoanele infectate si societate.

Detalii

Recuperare Robotizata

Lokomat Standard - Ambulator

Lokomatul este un exoschelet pentru mers cu actionare electrica, controlata de un computer, cu rolul de a asista antrenamentul pe o banda rulanta.

Detalii

Lokomat Intensiv - Ambulator

Lokomatul sustine deplasarea prin mers, cu ghidarea picioarelor pacientului pe baza unui tipar fiziologic al mersului, cu posibilitatea de a opta pentru nivelul de sustinere al greutatii corpului.

Detalii

Armeo Spring - Ambulator

Sistemul Armeo Spring este un dispozitiv inovator ce dispune de un exoschelet robotic ce permite formarea simultana a bratelor si mainilor intr-un spatiu de lucru 3D extins cu sase grade de libertate.

Detalii

Pediatrie

 

 

Recuperare Pediatrica - Ambulator

Recuperarea fizica pediatrica se adreseaza copiilor cu limitari functionale date de conditii medicale congenitale sau dobandite...

Detalii

Ingrijiri paliative

Terapia Durerii

La Polaris Medical abordam durerea cronica in cadrul unei echipe medicale multidisciplinare. Fiecare pacient, in urma unui consult, va fi indrumat spre specialitatea medicala care poate trata cel mai bine durerea si imbunatateste calitatea vietii.

Detalii

Terapia Limfedemului

Afectiune cronica ce consta in tumefierea anormala a tesuturilor superficiale ale membrelor datorata unui dezechilibru intre productia si transportul lichidului interstitial.

Detalii

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.