0264 933

Ortopedie Pediatrica

Ortopedia pediatrica necesita atentie sporita deoarece poate preveni complicatiile care pot aparea in timpul cresterii. De aceea, echipa medicala multidisciplinara este formata din ortoped pediatru, neurolog pediatru, medic de reabilitare medicala, kinetoterapeuti, logoped, si psihopedagog.

PATOLOGII

• Tulburari de statica ale membrului inferior (genu valgum, varum, recurvatum, picior plat, talus valgus, varus-equin, etc) • Tulburari de statica vertebrala (cifoze, scolioze,hiperlordoze, etc), tulburari de mers; • Displazii congenitale; • Stare post fracturi, entorse, luxatii, subluxatii; • Stare post tenotomii;

Serviciu
Pret
Consult medic primar
220 RON
Control medic primar
100 RON

Plata in rate

Cu cardul de cumparaturi Star BT, beneficiati de 3 rate fixe, fara dobanda si de puncte de loialitate pentru plata serviciilor medicale in cadrul Spitalului de Recuperare Polaris Medical.

Puteti opta pentru una din cele doua variante:

  • 2% puncte de loialitate

    Valoarea fiecarui punct de loialitate este de 1 leu. Pentru fiecare plata efectuata la Polaris Medical, veti primi 2% din valoarea platii in puncte Star Bt, pe care le puteti folosi ulterior la alte plati sau cumparaturi.

  • 3 rate fara dobanda

    Puteti opta pentru plata in 3 rate fixe, fara dobanda, daca sunteti posesorul unui card de cuparaturi Star BT.

CALL CENTER:
0264 933

Echipa Medicala Ortopedie Pediatrica

Dana VasilescuProfesor Doctor

Specialitate
Medic primar Chirurgie si Ortopedie Pediatrica

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.