0264 933

Clinica Polaris Medical ofera peste 500 de investigații de laborator, diferite tipuri de analize și teste de sânge. Fie ca doresti sa efectuezi analizele medicale anuale, analize de sange pentru alergii sau poate un se de investigatii obisnuite si complete, recoltarea de sange ori recoltarea produselor biologice si patologice se face in cele mai bune conditii. Performanta serviciilor medicale este asigurata de personalul calificat in oferirea de servicii la cele mai inalte standarde de excelenta, astfel incat sa beneficiati de cele mai bune rezultate.

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.