0264 933

Psihiatrie

Fie ca este vorba de stari de anxietate, insomnie, atac de panica, depresie sau alte patologii, tratamentul pacientilor se adreseaza atat trupului cat si mintii, iar confortul lor psihic si implicarea intr-o multitudine de activitati placute si relaxante sunt esentiale in procesul de recuperare. Recuperarea si reabilitarea psihica sunt acum posibile gratie abordarii pluridisciplinare, oferite de o structura medicala de exceptie, care cuprinde pe langa sectia de psihiatrie si sectii de recuperare neurologica, recuperare medicala si cardiologica, ingloband servicii complexe de psihologie, psihoterapie, logopedie, consiliere, precum si ergoterapie, fizioterapie, kinetoterapie aplicate corespunzator si sub atenta supraveghere a unui personal medical extrem de atent si de competent. Pe langa remisiunea simptomatologiei ne propunem sa obtinem si recuperarea capacitatilor individului avute inainte de debutul bolii, redandu-l astfel familiei si societatii.

Servicii Medicale de Recuperare Psihiatrica in ambulator

Serviciu
Pret
Consult medic specialist
150 RON
Control medic specialist
100 RON
Consult medic primar
250 RON
Control medic primar
150 RON
Serviciu
Pret
Examen psihiatric (expert contabil, mediator etc.)
125 RON
Referat psihiatrie (doar dupa efectuarea examenului psihologic cu timbru)
150 RON
Interpretare rezultate
Gratuit
Consult la 30 zile de la externare in ac specialitate
Gratuit
 

Alte servicii medicale in sectia de psihiatrie:

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Echipa medicala psihiatrie

Horatiu Salvan

Specialitate
Medic primar psihiatru

David SolomoneanSef sectie Psihiatrie

Specialitate
Medic primar psihiatru
Competente
Psihoterapeut

Simona Persa Asistent sef Psihiatrie

Specialitate
Asistent medical principal

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.