0264 933

Recuperam inimi care bat pentru altii

Romania ocupa un loc de top in ceea ce priveste decesele provocate de bolile cardiovasculare, iar acest lucru ar trebui sa reprezinte pentru toata lumea un semnal de alarma.

Afectiunile cardiovasculare sunt declansate, in principal, de factori precum: alimentatia nesanatoasa, consumul de tutun, consumul de alimente bogate in grasimi, sedentarismul, obezitatea sau stresul prelungit. Desigur, cauzele bolilor cardiovasculare sunt multiple și trebuie investigate in amanunt în vederea stabilirii diagnosticului si, implicit, a planului corect de tratament.

Dintre simptomele care trebuie sa va trimita de urgenta la un doctor cardiolog mentionam:

  • durere la nivelul pieptului, ce dureaza mai mult de 2 minute si se disperseaza spre zona umerilor, a maxilarului sau spre spate;
  • dificultatea de a respira (dispnee), ce apare chiar si la cele mai mici eforturi;
  • stari de oboseala accentuata, nejustificate, insotite adesea de senzatia de picioare greoaie;
  • palpitatii (intensificarea batailor inimii) ce apar atunci cand nu exista un fond de efort fizic;
  • transpiratii reci, care apar instantaneu;
  • ameteli, greturi si diminuarea apetitului.

In cadrul spitalului Polaris Medical, consultul cardiologic este realizat de catre un medic cu vasta experienta, care va alcatui, in urma examinarii complete (EKG, teste de efort, analize de sange sau ecocardiografie), un plan de recuperare cardiovasculara eficient, bazat pe nevoile specifice ale pacientului.

Recuperarea cardiovasculara in cadrul spitalului Polaris Medical are doua scopuri: mentinerea rezultatelor obtinute in urma exercitiilor de recuperare specifice si cresterea gradului de rezistenta la efort.

Toate programele de recuperare cardiovasculara, inclusiv cele de recuperare post infarct, sunt alcatuite atent, in functie de nevoile individuale ale pacientilor, astfel ca acestia isi vor recapata mai usor sanatatea si increderea in viitor. De asemenea, gratie abordarii multidisciplinare, bolnavii sunt ajutati de intreaga echipa medicala sa redevina activi si sa se reintegreze mai usor in viata sociala si de familie.

Ambulator

Echipa medicala formata din profesionisti va sta la dispozitie cu servicii si consultatii in ambulator la cele mai inalte standarde.

afla mai multe

Spitalizare

continua

O echipa medicala multidisciplinara va evalua si propune fiecarui pacient in parte obiective personalizate de recuperare si scheme de tratament care sa corespunda necesitatilor sale.

afla mai multe

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.