0264 933

Redam sansa unor momente nepretuite impreuna.

Indiferent ca vorbim despre durerea in cancer sau tratamentul escarelor, paliatia este esentiala in fazele avansate ale unei boli.

Fiind o modalitate holistica de abordare, ingrijirea paliativa considera pacientul integrat in grupul social restrans din care face parte, si de aceea se adreseaza si asistarii familiei sale. ingrijirea paliativa nu se adreseaza doar simptomelor fizice ale bolii, ci abordeaza si aspectele psihologice, sociale si spiritual ale suferintei privind pacientul in intreaga sa complexitate.

Ambulator

Echipa Medicala formata din profesionisti va sta la dispozitie cu servicii si consultatii in ambulator la cele mai inalte standarde.

afla mai multe

Spitalizare
de zi

Spitalul de Recuperare Polaris, pune la dispozitia pacientilor sai optiuni de spitalizare de zi pentru a beneficia in deplin confort de serviciile noastre.

Spitalizare
continua

O echipa medicala multidisciplinara va evalua si propune fiecarui pacient in parte obiective personalizate de recuperare si scheme de tratament care sa corespunda necesitatiilor sale.

afla mai multe

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.