0264 933

Programul Focus

Durerile lombare sunt principala cauza a incapacitatii de munca la scara modiala si se afla la originea unei treimi din cazurile de invaliditate provocate de muncă. Pentru că reprezintă una dintre cele mai serioase probleme de sănătate din zilele noastre, durerea de spate poate limita sau afecta activităţile zilnice. De cele mai multe ori, durerile de spate acute se rezolvă cu măsuri de îngrijire de bază în câteva săptămâni, dar uneori pot persista şi pot produce, în timp, probleme grave.

Pasi de urmat

Ne sunati la 0264 933 pentru programare

1

Consult initial

2

Program Focus

3

Rezultate

4

Obiectivul programului Focus

Echipa de specialiști de la Polaris Medical propune pacientilor programe personalizate de recuperare, aplică și dezvoltă scheme de tratament care să răspundă nevoilor fizice si psihice ale fiecarei persoane in parte.
Îmbunătățirea tonusului muscular (spate si abdomen), postura corectă, învățarea unui set de exercitii fizice, dar si optimizarea unui stil de viata adaptat mediului profesional, sunt obiectivele echipei medicale, pentru a obtine rezultatul dorit si anume confortul fizic si psihic la locul de munca.
În urma consultului inițial, medicul specialist va putea decide care este programul de recuperare medicala cel mai potrivit pentru fiecare pacient in parte. Programul Focus are 2 directii: una de preventie si una de tratament

Focus Preventie
Durata 10 zile
1 consult Reabilitare Medicala*
Elaborare program recuperare medicala
2 proceduri/zi la indicatia medicului specialist
Educatie medicala
Managementul durerii progresive
Exercitii si mobilizari
1250 RON
Focus Tratament
Durata 10 zile
1 consult Reabilitare Medicala*
Elaborare program recuperare medicala
4 proceduri/zi la indicatia medicului specialist
Educatie medicala
Managementul durerii progresive
Exercitii si mobilizari
1750 RON

* Control gratuit dupa 30 de zile

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului polarismedical.ro, precum si despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.