0264 933

Polaris Cycling

Ciclismul este unul dintre cele mai indragite sporturi, cu atat mai mult cu cat poate fi practicat la orice varsta, si aduce multiple beneficii fizicului si psihicului.

Pentru a ne bucura din plin de avantajele mersului pe bicicleta si pentru a evita accidentarile, este indicat sa respectam cateva reguli inainte de antrenamente:

  • Daca esti un incepator si doresti sa faci trecerea de la mersul cu bicicleta ocazional  atunci ar trebui sa ajungi la curse de 1,5-2 km de mai multe ori pe saptamana. Mersul in grup cu alti prieteni iti poate imbunatatii anduranta si iti va creste motivatia.
  • Daca nivelul tau este intermediar – mers de incalzire pentru 15 min, apoi mers viteza 3 minute, iar apoi revino la mers normal pentru 90 de secunde sau daca gasesti un deal urca pana in varf si cobora  – repeta acest exercitiu de 4 ori
  • Pentru avansati – daca te pregatesti pentru o cursa- mers de incalzire apoi ritm de cursa pentru 25 de minute, iar apoi revino la un ritm linistit pentru 15-20 de minute. Daca te pregatesti pentru un triathlon – alterneaza 5 km de ciclism cu 2 km de jogging, iar apoi repeta de 2-3 ori acest exercitiu
  • Oricare ar fi nivelul tau – nu uita sa iti acorzi zile de repaus
  • Distreaza-te! Cauta peisaje deosebite si destinatii distractive

Ar fi ideal sa incepeti cu 6-8 saptamani inainte un program individualizat de exercitii fizice – de preferinta sub indrumarea unui kinetoterapeut – pentru cresterea fortei musculare si a stabilitatii articulare.

Exercitii utile: flotarile, genuflexiunile, salturile inainte.

Daca apare o durere la nivelul unei articulatii – nu ar trebui sa o neglijati si puteti apela la un consult de specialitate – Recuperare medicala  - pentru o evaluare completa a aparatului musculoscheletal si intocmirea unui plan de tratament individualizat.

 

Pachete Cycling

Procedura medicala 5 zile
Consult Cardiologic
EKG
Test de efort
Consult recuperare medicala
Elaborare plan de proceduri
Proceduri in baza de tratament, la indicatia medicului specialist (kinetoterapie, hidrokinetoterapie, masaj tonizant)
Pret 1500 RON

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului polarismedical.ro, precum si despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.