0264 933

Pasii esentiali in vederea preluarii controlului asupra unei boli sunt constientizarea starii actuale de sanatate, informarea cu privire la eventuala afectiune si decizia de a face procedurile medicale care pot ameliora starea de sanatate.
De aceea, ne dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra cu informatii menite sa raspunda la o parte din intrebarile pe care le aveti legate de anumite boli sau afectiuni si cu indemnul catre o programare la un consult initial pentru ca medicul specialist sa propuna un plan de tratament si recuperare.
Ne puteti contacta si telefonic la 0264 933.

Adreseaza-ne o intrebare!

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.