0264 933

Recuperam umeri care sustin familii

Cu ajutorul kinetoterapiei, masajului medical si altor proceduri tindem spre o recuperare rapida si eficienta indiferent ca vorbim de recuperarea in caz de fractura de col femural, recuperare sportiva sau recuperarea patologiei reumatologice.

Ambulator

Echipa Medicala formata din profesionisti va sta la dispozitie cu servicii si consultatii in ambulator la cele mai inalte standarde.

afla mai multe

Spitalizare
de zi

Spitalul de Recuperare Polaris, pune la dispozitia pacientilor sai optiuni de spitalizare de zi pentru a beneficia in deplin confort de serviciile noastre.

Spitalizare
continua

O echipa medicala multidisciplinara va evalua si propune fiecarui pacient in parte obiective personalizate de recuperare si scheme de tratament care sa corespunda necesitatiilor sale.

afla mai multe

Pachete Speciale

 

Polaris Cycling

Ciclismul este unul dintre cele mai indragite sporturi, cu atat mai mult cu cat poate fi practicat la orice varsta, si aduce multiple beneficii fizicului si psihicului.

Detalii

 

Recuperare sportiva

Recuperarea fizica este esentiala cand vine vorba de domeniul sportiv deoarece este procesul prin care o persoana care practica un sport isi reduce nivelul efortului fizic dupa o perioada in care organismul a fost solicitiat. Atunci cand nivelul de solicitare fizica este crescut, apare fenomenul de epuizare fizica si psihica (burnout).

Detalii

 

Programul Focus

Durerile lombare sunt principala cauza a incapacitatii de munca la scara modiala si se afla la originea unei treimi din cazurile de invaliditate provocate de muncă. Pentru că reprezintă una dintre cele mai serioase probleme de sănătate din zilele noastre, durerea de spate poate limita sau afecta activităţile zilnice.

Detalii

 

Terapia Limfedemului

Afectiune cronica ce consta in tumefierea anormala a tesuturilor superficiale ale membrelor datorata unui dezechilibru intre productia si transportul lichidului interstitial.

Detalii

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933