0264 933

Recuperam minti care modeleaza viitorul.

Fie ca este vorba de stari de anxietate, insomnie, atac de panica, depresie sau alte patologii, tratamentul pacientilor se adreseaza atat trupului cat si mintii, iar confortul lor psihic si implicarea intr-o multitudine de activitati placute si relaxante sunt esentiale in procesul de recuperare.

Recuperarea si reabilitarea psihica sunt acum posibile gratie abordarii pluridisciplinare, oferite de o structura medicala de exceptie, care cuprinde pe langa sectia de psihiatrie si sectii de recuperare neurologica, recuperare medicala si cardiologica, ingloband servicii complexe de psihologie, psihoterapie, logopedie, consiliere, precum si ergoterapie, fizioterapie, kinetoterapie aplicate corespunzator si sub atenta supraveghere a unui personal medical extrem de atent si de competent. Pe langa remisiunea simptomatologiei ne propunem sa obtinem si recuperarea capacitatilor individului avute inainte de debutul bolii, redandu-l astfel familiei si societatii.

Ambulator

Echipa Medicala formata din profesionisti va sta la dispozitie cu servicii si consultatii in ambulator la cele mai inalte standarde.

afla mai multe

Spitalizare
de zi

Spitalul de Recuperare Polaris, pune la dispozitia pacientilor sai optiuni de spitalizare de zi pentru a beneficia in deplin confort de serviciile noastre.

Spitalizare
continua

O echipa medicala multidisciplinara va evalua si propune fiecarui pacient in parte obiective personalizate de recuperare si scheme de tratament care sa corespunda necesitatiilor sale.

afla mai multe

Pachete Speciale

 

Polaris Restart-Burnout

Stresul la locul de munca este o problema? Fa un pas inainte! Afla cum iti afecteaza viata. E timpul sa faci ceva pentru tine!

Detalii

 

Tratamentul Depresiei

Iti afecteaza viata? Nu te mai ascunde in spatele ei! E timpul sa faci ceva pentru tine!Depresia este o tulburare psihica.

Detalii

 

Tratamentul Dependentei de Alcool

Iti afecteaza munca si relatiile cu cei apropiati? Iesi din rutina obiceiurilor nesanatoase! Dependenta cronica alcoolica semnifica nevoia imperioasa de a consuma alcool.

Detalii

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933